Uw veilige en stijlvolle Aquadeck® zwembadafdekking

Uw volautomatische lamellen-zwembadafdekking van Aquadeck® biedt een stijlvolle bescherming voor uw zwembad. Kinderen en huisdieren kunnen niet in het water van uw privézwembad terecht komen. Een Aquadeck® zwembadafdekking is bestand tegen gewichten van 70 kg per m2. In theorie kan een kind over de zwembadafdekking lopen. Natuurlijk is dat niet waarvoor een zwembadafdekking bedoeld is, maar het toont wel aan hoe veilig een Aquadeck® zwembadafdekking is.

Bij smallere zwembaden zijn extra maatregelen nodig om de draagkracht te kunnen waarborgen.

Houd altijd een oogje op uw dierbaren. Het is nooit 100% veilig om hen alleen te laten. Voor extra veiligheid kunnen aanvullende maatregelen nodig zijn, zoals een veiligheidsvergrendeling en een handgreep. Vraag naar de mogelijkheden.

De zwembadafdekking houdt ook insecten, bladeren en vuil uit uw zwembad, zodat u lange tijd van schoon zwemwater kunt genieten. Bovendien is de afdekking een waar sieraad voor uw zwembad.De zwembadafdekking isoleert het water in het zwembad, zodat u veel langer van een aangename watertemperatuur kunt genieten. Overweeg ook eens solar lamellen. Hiermee profiteert u nog meer van dit effect, aangezien de solar lamellen als energiecollectoren functioneren. Een keuze voor een Aquadeck® zwembadafdekking is een keuze voor een veilige, elegante, energiebesparende en duurzame afdekking voor uw zwembad en vele jaren probleemloos zwembadgenot.

Volautomatische zwembadafdekking

De Aquadeck® zwembadafdekking kan zeer gemakkelijk worden geopend en gesloten. Hiervoor hoeft u slechts op een knop van uw afstandsbediening of bedieningspaneel te drukken. U kiest dus voor optimaal comfort en gebruiksgemak.

Aquadeck® zwembadafdekking: inbouw of opbouw

Er zijn verschillende manieren waarop u een Aquadeck® zwembadafdekking in uw zwembad kunt integreren. Het is mogelijk de afdekking in uw zwembad in te bouwen. Deze optie accentueert de esthetische kwaliteiten van het zwembad. U kunt ook kiezen voor een opbouwconstructie. Ook in dit geval zijn de veiligheid en het gebruiksgemak gewaarborgd. De zwembadafdekkingen kunnen tijdens de bouw van een nieuw zwembad worden toegepast, maar ook achteraf in bestaande zwembaden worden ingebouwd.

Lamellen voor zwembadafdekkingen

De lamellen van Aquadeck® zwembadafdekkingen kunnen van PVC of polycarbonaat worden vervaardigd. De PVC lamellen zijn leverbaar allerlei kleuren. U kunt kiezen uit wit, transparant, solar en grijs, en de lamellen zo perfect afstemmen op de stijl die u verkiest. De polycarbonaat lamellen, die een hogere slagweerstand en een nog langere levensduur hebben, zijn leverbaar als solar, transparante, metallic solar en platinum solar lamellen. Aquadeck® zwembadafdekkingen vormen een veilige, stijlvolle, energiebesparende en duurzame afdekking voor elk zwembad.

Korte levertijd voor zwembadafdekkingen

Onze professionals zorgen ervoor dat elke zwembadafdekking perfect op uw zwembad past. Wij produceren uw zwembadafdekking binnen 14 werkdagen, zodat u binnen zeer korte tijd van uw stijlvolle zwembadafdekking kunt genieten.

Aquadeck® zwembadafdekkingen, inbouw

Uw ingebouwde Aquadeck® zwembadafdekking wordt bediend via een gemotoriseerd rolsysteem. De rolsystemen garanderen een soepele, stijlvolle en gebruiksvriendelijke bediening. U kunt uw ingebouwde zwembadafdekking met één druk op de knop automatisch in- en uitschuiven. Onze volledig geprefabriceerde constructies integreren het rolsysteem van de zwembadafdekking volledig in de vloer of wand van uw zwembad, hetgeen een elegante, veilige en perfect afgewerkte zwembadafdekking oplevert.

Inbouw in bad

Inbouw in bad met afwerkplaat

Inbouw in nis

Inbouw met hoekkap

Inbouw in bodem met vaste klep

Inbouw met oplegbalk

Inbouw met inlegbalk t.b.v. onderwaterterras

Inbouw in bodem met beweegbare klep

Aquadeck® zwembadafdekkingen, opbouw

Met behulp van op maat gemaakte opbouwsystemen kunnen onze professionals uw Aquadeck® zwembadafdekking naadloos in de omgeving van uw privézwembad wegwerken. Rolsystemen voor opbouwmontage zijn leverbaar in verschillende configuraties, variërend van vrijstaande rollen tot stijlvolle banken waarop u kunt zitten.

Ervaar een nieuwe dimensie van zorgeloos genot. Aquadeck® Anti-Alg zwembadafdekkingen tegen de vorming van algen. Minder onderhoud, meer plezier.

Aquadeck®: Hoogwaardige lamellen-zwembadafdekking

De elegante Aquadeck® zwembadafdekkingen zijn vervaardigd van hoogwaardige lamellen. De lamellen vormen een veilige, elegante en duurzame afdekking voor uw zwembad. Om de relatieve vochtigheid in de kamers van de lamellen tijdens de productie te minimaliseren, gebruiken wij een innovatieve geautomatiseerde afdichtingsmethode. Hierdoor treedt tijdens het gebruik van de afdekking minder condensatie in de kamers van de lamellen op.

Kleuren van lamellen voor zwembadafdekking

De lamellen voor uw zwembadafdekking zijn leverbaar in een breed scala aan kleuren. Voor elke stijl en atmosfeer is een bijpassende zwembadafdekking leverbaar. De PVC-lamellen zijn leverbaar in wit, grijs, transparant en solar. De polycarbonaat lamellen zijn leverbaar als solar, transparante, metallic solar en platinum solar lamellen.​

Opmerking: Door wijzigingen in de wettelijk verplichte samenstelling van PVC en polycarbonaat kunnen kleurnuances optreden. Dit kan tot kleurverschillen leiden als na de oorspronkelijke installatie nieuwe lamellen worden bijgeleverd.

Lamellen van PVC of polycarbonaat

Een Aquadeck® lamellen-zwembadafdekking bestaat uit losse PVC of polycarbonaat lamellen. De PVC lamellen zijn vervaardigd van hoogwaardig PVC. Polycarbonaat lamellen hebben een hogere slagbestendigheid en een nog langere levensduur.

Zwembadafdekking met solar lamellen

Solar lamellen zijn de laatste jaren zeer populair. De belangrijkste toegevoegde waarde van solar lamellen? Zij maken optimaal gebruik van de warmte van de zon. De solar lamellen hebben een transparante bovenlaag die de warmte van de zon doorlaat. In combinatie met de zwarte onderlaag die de warmte vasthoudt, maken solar lamellen optimaal gebruik van de zon. De solar lamellen geven zonnewarmte door aan het water en zorgen zo voor een milieuvriendelijke verwarming van het water. De elektrische zwembadverwarming is nauwelijks nodig bij gebruik van onze duurzame en milieuvriendelijke solar lamellen. Een extra effect is dat deze solar lamellen het zwemseizoen verlengen.

EEN VEILIGE, DUURZAME EN VUILAFSTOTENDE ZWEMBADAFDEKKING: VAN DIJCK ZWEMBADEN UIT BRASSCHAAT (ANTWERPEN) BEZORGT HET U.