Het merk Coverseal biedt een unieke, betrouwbare en gepatenteerde technologie, speciaal voor uw zwembad

DE Coverseal technologie wordt al jaren in de industriële sector toegepast, met name in de branche van de soepele, snel openende deuren. Ze is aangepast aan de specifieke en erg strenge normen van de zwembadwereld.
Coverseal kiest de materialen voor zwembadafdekkingen met veel zorg uit. Daarom zijn ze ook zo veilig en betrouwbaar.

PATENT

De exclusieve en gepatenteerde Coverseal bevat een uniek mechanisme. Hiermee kan het membraan via een extraplatte en erg discrete rail van 10 mm dik open- en dichtrollen. Het membraan is ontwikkeld door het label Serge Ferrari, dat wereldleider is op die markt. Het is bestand tegen uv-stralen, extreme weersomstandigheden en de strengste normen, namelijk de NF P90-308 van december 2013. Het blijft het hele jaar door perfect strak. Het ziet er dus altijd onberispelijk uit en garandeert tegelijk een feilloze veiligheid. Bovendien kunt u gerust over de rail lopen, de riem steekt er altijd in, u loopt geen enkel gevaar dat uw tenen klem komen te zitten.

GEBRUIKSGEMAK

Een van de vele voordelen van de Coverseal oplossing is dat de afgedekte zone geen ‘verloren ruimte’ is. In tegenstelling tot andere producten die ook het hele jaar door kunnen worden gebruikt – zwembadoverdekkingen bijvoorbeeld – blijft die afgedekte zone tot een minimum beperkt. Ook het gemak waarmee u de Coverseal opent en sluit, is een grote troef. En dan hebben we het nog niet over zijn prestaties.

DISCRETIE

Vaak ziet een veilig of afgedekt zwembad er helaas niet erg elegant uit. Onze Coverseal-zwembadafdekkingen daarentegen zijn ontworpen met een specifiek doel: uw zwembad beschermen én mooi in de omgeving opgaan.