Schrijf een nieuw bericht in ons gastenboek

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met een * zijn verplicht.
Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het is mogelijk dat uw inzending pas zichtbaar is in het gastenboek nadat wij deze hebben bekeken.
Wij behouden ons het recht voor om inzendingen aan te passen, te verwijderen of niet te publiceren.
van Kapellen maart 7, 2022 at 7:04 pm
Wij zijn heel tevreden met ons zwembad aangelegd door Kris en zijn team. Het grote voordeel van Zwembaden Van Dijck voor ons is het feit dat er één enkel aanspreekpunt is voor het totaalproject. Zij hebben bovendien hard en gemotiveerd gewerkt om het zwembad volgens plan en offerte tijdig klaar te krijgen. Bedankt Kris !
van 's Gravenwezel mei 21, 2021 at 9:35 am
Na vergelijking van een aantal offertes gekozen voor Van Dijck Zwembaden, vooral omdat de eerste contacten aangenaam en positief waren. Het zwembad werd door Kris en zijn medewerker op een korte periode mooi afgewerkt en wij waren zeer tevreden over de geleverde service. Wij hopen nog jaren van ons zwembad en van de service van Van Dijck Zwembaden te kunnen genieten. Mooi werk!
van Brecht april 5, 2021 at 3:11 pm
Super blij met onze beslissing om Van Dijck Zwembaden te kiezen.Eerlijke correcte prijs en super service.Van de eerste tot laatste dag heeft Kris en zijn team van s’ochtens tot s’avonds doorgewerkt en in een dikke week was alles klaar.De na-service verloopt ook perfect en altijd met een glimlach.Kortom een aanrader.
van Rijkevorsel april 17, 2020 at 7:50 pm
Wij zijn zeer blij met onze keuze voor Van Dijck zwembaden. Duidelijk en correcte offerte, mooie referenties, duidelijke afspraken,...
Een prachtig zwembad waar we nog veel plezier van gaan hebben! Bedankt Kris en de rest van het team voor het mooie werk en de goede service!
van Kapellen maart 1, 2020 at 5:36 pm
We hebben gekozen voor Van Dijck zwembaden na een vergelijk tussen verschillende partijen. De duidelijke, snelle offertes en zeker ook de referentie bezoeken hebben ons overtuigd. De aanleg van ons zwembad is snel verlopen, zonder onverwachte problemen, met een zeer goede opvolging en after-service. Enkele kleine zaakjes zijn onmiddellijk en naar tevredenheid rechtgezet.
Wij zijn een tevreden klant !
van Zoersel september 9, 2019 at 7:24 am
Bedankt voor het prachtig zwembad waar we heel veel plezier meebeleven. We danken u voor het uitstekend werk dat u afgeleverd hebt, alles tot in de puntjes nagedacht en uitgevoerd.
Correcte afspraken, prijzen en SUPER SERVICE!
Bij Van Dijck Zwembaden is blijkbaar niets onmogelijk, zelfs de tuin werd grondig aangepakt naar ons wens.
Kris en de rest van de team, we willen u van harte bedanken voor dit mooi project!