Ontdek de zwembadafdekking van Coverseal

De Coverseal technologie wordt al jaren in de industriële sector toegepast, met name in de branche van de soepele, snel openende deuren. Ze is aangepast aan de specifieke en erg strenge normen van de zwembadwereld.

Coverseal kiest de materialen voor zwembadafdekkingen met veel zorg uit. Daarom zijn ze ook zo veilig en betrouwbaar.

Coverseal 4

Uniek en gepatenteerd mechanisme

De exclusieve en gepatenteerde techniek bevat een uniek mechanisme. Hiermee kan het membraan via een extraplatte en erg discrete rail van 10 mm dik open- en dichtrollen. Het membraan is ontwikkeld door het label Serge Ferrari, dat wereldleider is op die markt. Het is bestand tegen uv-stralen, extreme weersomstandigheden en de strengste normen, namelijk de NF P90-308 van december 2013. Het blijft het hele jaar door perfect strak.

Het ziet er dus altijd onberispelijk uit en garandeert tegelijk een feilloze veiligheid. Bovendien kunt u gerust over de rail lopen, de riem steekt er altijd in, u loopt geen enkel gevaar dat uw tenen klem komen te zitten.

Coverseal 9 1030x687

Optimaal gebruiksgemak

Een van de vele voordelen van deze afdekking is dat de afgedekte zone geen ‘verloren ruimte’ is. In tegenstelling tot andere producten die ook het hele jaar door kunnen worden gebruikt – zwembadoverdekkingen bijvoorbeeld – blijft die afgedekte zone tot een minimum beperkt. Ook het gemak waarmee u de afdekking opent en sluit, is een grote troef. En dan hebben we het nog niet over zijn prestaties.

Elegant ontwerp

Vaak ziet een veilig of afgedekt zwembad er helaas niet erg elegant uit. Onze zwembadafdekkingen daarentegen zijn ontworpen met een specifiek doel: uw zwembad beschermen én mooi in de omgeving opgaan.

Coverseal 3 1030x687