Kies voor Minipool voor een optimale beleving op een beperkte oppervlakte.

Een compact ingebouwd zwembad van Minipool creëert een oase van rust en vernieuwing, zelfs in beperkte omgevingen. Dankzij zijn geringe omvang is het de ideale toevoeging aan tuinen, stadstuinen of terrassen waar ruimte schaars is maar de behoefte aan een persoonlijk zwembad groot blijft.

MiniPool Van Dijck Zwembaden Antwerpen Brasschaat Kalmthout

De Minipool is aanpasbaar aan jouw wensen

De vormgeving van een klein ingebouwd zwembad is aanpasbaar aan diverse behoeften en voorkeuren. Van strakke, eigentijdse lijnen, zoals te vinden in onze Minipool, tot meer organische vormen; de mogelijkheden zijn uiteenlopend. Het gebruik van hoogwaardige materialen bij de productie van onze kuipen, zoals duurzaam glasvezel met de naam full epoxy vinylester, garandeert duurzaamheid. Vandaar dat wij met veel vertrouwen een garantie van 50 jaar op onze kuipen geven.

MiniPool Van Dijck Zwembaden Antwerpen Brasschaat Kalmthout

Optimale zwembadervaring

Ondanks zijn beperkte omvang biedt een klein ingebouwd Minipool zwembad nog steeds voldoende ruimte voor verkwikkende duiken of ontspannen dobberen. De integratie van slimme functies zoals een tegenstroomsysteem of LED-verlichting kan de zwembadervaring verder verfijnen, waardoor het een veelzijdige en luxe aanwinst wordt voor de buitenruimte.

Geniet van luxe en ruimte

In essentie biedt een klein ingebouwd Minipool zwembad een ideale oplossing voor zij die willen genieten van de luxe van een zwembad zonder in te leveren op beschikbare ruimte. Het zorgt niet alleen voor verkoeling op warme dagen, maar voegt ook een vleugje elegantie toe aan de buitenruimte, waardoor het een welkome aanvulling is op elk huis.

MiniPool Van Dijck Zwembaden Antwerpen Brasschaat Kalmthout

Bekijk onze veelgestelde vragen over de Minipool

Wat zijn de voordelen van een klein inbouw zwembad?
  • Kleinere afmetingen maken het geschikt voor beperkte ruimtes.
  • Lager in energiekosten
  • Makkelijker en sneller geplaatst
  • Goedkoper om te plaatsen
  • Minder onderhoudsproducten
  • Met turnine-tegenstroomsysteem ook geschikt voor de sportieve zwemmer
  • Voegt stijl toe aan tuinen, stadstuinen of terrassen.

Wij gebruiken hoogwaardige materialen zoals duurzame glasvezel, met name full epoxy vinylester. Deze zorgen voor duurzaamheid van de kuip. Full epoxy vinylester is dan ook ongevoelig voor osmose en kleur en kras vast.

Ondanks de bescheiden afmetingen biedt het nog steeds voldoende ruimte voor verfrissende duiken of rustig dobberen. Wij instaleren vaak een turbine tegenstroomsysteem in onze Mini Pools zodat er ook sportief kan gezwommen worden in onze kleine zwembaden.

Slimme functies zoals een tegenstroomsysteem of LED-verlichting kunnen worden geïntegreerd om de zwembadervaring te verbeteren.

Ja, ze zijn ontworpen om te passen in tuinen, stadstuinen of terrassen waar ruimte beperkt is maar de wens naar een eigen zwembad aanwezig is.

Naast het bieden van verkoeling, voegt het ook een vleugje stijl en luxe toe aan de omgeving.

Materialen van hoge kwaliteit zorgen voor duurzaamheid, waardoor ze geschikt zijn voor diverse weersomstandigheden.

Dit hangt af van het klimaat, maar onze modellen kunnen in principe het hele jaar door gebruikt worden.

Installatievereisten variëren, maar over het algemeen moeten ze vakkundig worden geïnstalleerd om optimale prestaties te garanderen. Soms is het nodig om een bouwvergunning aan te vragen.